İçerdiği yüksek proteinle dünyanın birçok ülkesinde son yılların öne çıkan besini falafel tüm bayiilerimizde bulunmaktadır.
Klasik Falafel
Ana malzemesi nohut olan Falefel harcında nohutun yanı sıra susam, baharat ve sebze çeşitleri kullanılır. Diğer adıyla Nohut Köftesi olarak adlandırılan ve hem porsiyon hem de dürüm şeklinde servis edilen Falafel sıcak olarak tüketilmektedir.
Falafel İçindekiler
İçindekiler: Nohut (%80), su, un, kabartma tozu, susam, tuz, maydanoz, soğan, sarımsak, bitkisel yağ (ayçiçek), köri, zerdaçal, kekik, karbonat.
ALERJEN UYARISI İz miktarda soya, ceviz ve kereviz içerebilir.
Disk Falafel
Ana malzemesi nohut olan Falefel harcında nohutun yanı sıra susam, baharat ve sebze çeşitleri kullanılır. Diğer adıyla Nohut Köftesi olarak adlandırılan ve hem porsiyon hem de dürüm şeklinde servis edilen Falafel sıcak olarak tüketilmektedir.
Falafel İçindekiler
İçindekiler: Nohut (%80), su, un, kabartma tozu, susam, tuz, maydanoz, soğan, sarımsak, bitkisel yağ (ayçiçek), köri, zerdaçal, kekik, karbonat.
ALERJEN UYARISI İz miktarda soya, ceviz ve kereviz içerebilir.
Humus Dolgulu Falafel
Humus Dolgulu Falafel, geleneksel yiyecekler kategorisine girmiş olsa da vegan beslenme tercihi için önemli bir besindir. İçeriği yüksek proteinle öne çıkan ve aynı zamanda düşük kalorili bir besin olan Falafel, günün her öğününde tüketilebilir. Besin değerleri açısından doyurucu ve uzun süre tok tutucu bir ürün olan Falafel, hem porsiyon hem de dürüm şeklinde tüketilmektedir.
Humus Dolgulu Falafel İçindekiler
İçindekiler: Nohut (%80), su, un, kabartma tozu, susam, tuz, maydanoz, soğan, sarımsak, bitkisel yağ (ayçiçek), köri, zerdaçal, kekik, karbonat, kişniş, patates flakes.
Dolgu Malzemesi: Nohut, tahin, limon suyu, su, zeytinyagı, ayçiçek yagı, tuz, sarımsak, kimyon, karabiber.
ALERJEN UYARISI: İz miktarda soya, ceviz ve kereviz içerebilir.
Falafel Salata
Türkiye’de ilk kez üretilen falafel salata, hem doyurucu hem de sağlıklı bir besindir. Mevsimine göre yer alan yeşillikler ile sunulmaktadır.
Falafel Dürüm
EM Group Gıda tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Falafel dürüm, geleneksel yiyecekler kategorisine girmiş olsa da vegan beslenme tercihi için önemli bir besindir. İçerigi yüksek proteinle öne çıkan ve aynı zamanda düşük kalorili bir besin olan Falafel, günün her öğününde tüketilebilir. Besin degerleri açısından doyurucu ve uzun süre tok tutucu bir ürün olan Falafel, hem porsiyon hem de dürüm seklinde tüketilmektedir.